TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Mersin Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MERSİN-DER) Başkanı Şahin Mirici, Ufuk Okuma Salonları’nda 2 bin 600 öğrenciye eğitim verdiklerini söyledi.

Ufuk Okuma Salonları’nın faaliyetleri ve sosyal destek projeleri düzenlenen programla tanıtıldı.
Dernek merkezindeki tanıtım toplantısına Vali Yardımcısı Nihat Karabiber, Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül, Dernekler Müdürü Turgay Esen, Akdeniz Kaymakamı Zeki Arslan, Toroslar Kaymakamı Kaya Çıtak, Mezitli Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, Yenişehir Kaymakamı Mustafa Özarslan ve çok sayıda davetli katıldı.

Veliler ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken Akdeniz Kaymakamı Zeki Arslan bu tür faaliyetlerinin öğrenciler için iyi bir fırsat olduğunu ifade etti.

Daha sonsa katılımcılara seslenen Şahin Mirici, okuma salonlarında 2 bin 600 öğrenciye eğitim verdiklerini aktardı. Faaliyetlerini ücretsiz yaptıklarını anlatan Mirici, "Destek noktasında hayırsever iş adamlarının katkıları ve sosyal destek projeleri ile sayesinde hizmet veriyoruz." dedi.

Okuma Salonları Genel Koordinatörü Emrah Değirmenci ise Çukurova Kalkınma Ajansı’nın katkıları ile 'Göçle Gelen Çocukların Okuma Salonlarıyla Sokaktan Kurtarılıp Hayata Hazırlanması’ ve 'Aydınlık Yarınlar İçin Kalem Tutan Eller’ projelerini hayata geçirdiklerini ifade etti.

Editör: TE Bilisim