YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
 Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığınca Süleymaniye'de bulunan Darüzziyafe'de geniş katılımlı 2012 yılı durum değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Ülkü Ocakları İstanbul il yönetim kurulu ve ilçe ocak başkanları il başkanı Gökmen Kantar ile birlikte, Süleymaniye camiinde öğle namazını hep birlikte kıldılar. Cami çıkışı cemaat ile bir süre sohbetler gerçekleştikten sonra, toplantıya geçildi.
Toplantı saygı duruşu ve istiklal marşı ile açıldı. Akabinde yönetim kurulu tarafından hazırlanan ilçe ocakların genel durum raporları hep birlikte incelendi.
İlçe ocakların genç nüfusunda ki yükseliş ve sosyal faaliyetlerde ki başarıları için teşekkür eden Kantar, 2023 Gençlik Eğitimi programının da bu başarıda büyük pay sahibi olduğunu vurguladı. Ardından yönetim kurulu tarafından hazırlanan İstanbul Ülkü Ocakları 2013 yılı sosyal faaliyet planı ilçe ocak başkanları ile paylaşıldı, notlar tutuldu.
Toplantı , 9 Şubat 2013 tarihinde Ankara'da yapılacak olan Türk gençlik çalıştayı ve gençlik kurultayı hakkında çalışmalar ile devam etti.

Editör: TE Bilisim