Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Akhisar Ülkü Ocakları, 15 Temmuz gecesi darbe girişiminde hayatını kaybeden ve şehit olan asker, polis ve siviller için Yeni Gülruh Camii'nde mevlit okuttu.

Akşam namazından sonra yatsı namazına kadar devam eden programda din görevlileri Mehmet Ali Efe, Mehmet Ali Özyaka ve Eşref Rumi Tavşancı'nın okuduğu Mevlid-i Şerif’in duasını İlçe Müftüsü Yusuf Eviş yaptırdı.

AK PARTİ DE KATILDI

Etkinliğe Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı İ. Hakkı Şenyiğit, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu, Ülkü Ocakları Başkanı Çağlar Arabacı, ülkü ocakları üyeleri ve Akhisarlı vatandaşlar katıldı.

Akhisar Ülkü Ocakları Başkanı Çağlar Arabacı, “15 Temmuz gecesi ülkede demokrasiyi sekteye uğratmak isteyenlerce bir kalkışmada bulunulmuş ancak başarılı olunamamıştır. Darbelerden en fazla mağdur olan ülkücülerin tabii ki böyle bir kalkışmaya da göz yumması söz konusu dahi olamaz. Ancak şu da bir vakıadır ki düşünen, yorumlayan ülkücüler dün geceden bu yana da olayları en doğru yorumlayan kesim olmuş, sokaklara inerek hiç bir kardeşimizin zarar görmesine sebep olmamıştır" dedi.Cihan

Editör: TE Bilisim