TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Çukurova Üniversitesi’nden 5 öğrenci hazırladıkları dönem projesi ile sokak hayvanları için evlerden ve işyerlerinden yaklaşık 500 kilogram bayat ekmek topladı.

Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü 3. sınıf öğrencilerinden Zeynep Arslan, Büşra Top, Tuğçe Sever, Servet Tatlı ve Nagihan Can ‘İsrafı faydalı hale getirme’ konulu dönen projesi hazırladı. Çukurova Belediyesi’nden de destek alan öğrenciler Turgut Özal Bulvarı’ndaki bazı işyeri ve apartman girişlerine bayat ekmek toplama kutuları yerleştirdi. Özel hazırlanan kutularda bir haftada yaklaşık 500 kilogram bayat ekmek toplandı. Öğrenciler toplanan bu bayat ekmekleri daha sonra Çukurova Belediyesi’nin hayvan barınağına götürdü. Hazırlanan projeyi çok beğendiğini ve desteklerinin devam edeceğini söyleyen Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, öğrencelere birer teşekkür belgesi verdi.

Öğrencilerden Zeynep Arslan, bayat etmek toplama kutularının önümüzdeki günlerde Çukurova İlçesi’nin bir çok değişik noktasına eklenerek projenin devam ettirileceğini belirtti.

Editör: TE Bilisim