LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Ordu'nun Ünye Belediye ekipleri, şehir merkezinde de etkisini hissettiren kar yağışı nedeniyle ilçenin birçok noktasında kar temizleme ve buz önleme çalışmalarını sürdürüyor.

        Belediye ekiplerince yürütülen çalışmaları gezen Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, “Ünye’nin genelinde kar nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yok, olumsuzluk olmaması için de Ünye Belediyesi olarak bütün tedbirleri aldık.” dedi. Şehir merkezinde yürütülen çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, “Yoğun kar yağışı sürecinde kapalı yol bırakmamak adına belediye ekiplerimiz gece gündüz tüm tedbirleri aldı. Ayrıca Ünye Belediyesi İtfaiye Müdürlüğümüz, Belediye Zabıta ekiplerimiz ve ilgili müdürlerimiz şehrin tamamını gezerek muhtemel olumsuzluklara karşı tedbirleri aldı.” şeklinde konuştu.

        İlçedeki karla mücadelede yürütülen çalışmalara ilişkin Başkan Arpacıoğlu, şunları söyledi: “Ünye’de kardan olumsuz etkilenmemek için şehrimizde bütün tedbirleri aldık. Şehrimizde kapalı herhangi bir yolumuz yok. İlçede bir iki noktada lokal su problemi vardı, onu da sabah erken saatlerde çözdük. Ünye Belediyesi ekipleriyle, greyder, kepçe, kamyon, dozer olmak üzere bütün iş makineleri ve diğer araçlarla çalışmaları şehrin genelinde sürdürüyor. İlçemizde zaman zaman elektrik kesintilerinden kaynaklanan problemleri yaşadık. Ünye’nin doğu kesimindeki su depomuzda elektrik kesintisi iki gündür uygulanmakta, onun çözümü için uğraşılıyor. Belki orada geçici bir su problemi yaşayacağız. Ünye’nin genelinde kar nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yok, olumsuzluk olmaması için de Ünye Belediyesi olarak bütün tedbirleri aldık. Oluşabilecek muhtemel don olaylarına karşı tuzlama yapmak için malzemeler hazır bulunduruluyor.”

Editör: TE Bilisim