Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
MHP Antalya milletvekili adayı Adem Uslu, 7 Haziran'da halkın sandıkta, siyasi iktidarın, bütün hukuksuz ve keyfi uygulamalarına dur diyeceğini söyledi.

Adem Uslu, partisinin milletvekili adaylarıyla birlikte Antalya'nın Alanya, Manavgat ve Gündoğmuş ilçelerinde seçim çalışması yaptı. Uslu, Gündoğmuş ilçesinde milletvekili Mehmet Günal, milletvekili adayı Cafer Uyar ve MHP İlçe Başkanı Ali Yüksel'le vatandaşları ziyaret ederek 7 Haziran'da yapılacak olan milletvekili seçiminde partisi MHP'ye oy istedi. Siyasi iktidarın artık ömrünü tamamladığı 7 Haziran'da partileri MHP'nin tek başına iktidara gelerek bu iktidarın her türlü hukuksuz uygulamalarına dur diyeceğini belirten Uslu, Toroslardaki Yörüklerin, bu iktidara sandıkta en iyi cevabı vereceğini, onun için şimdiden korku ve paniğe kapıldıklarını kaydetti. Uslu, "Bu seçimde yüce milletimiz bu iktidara yeter artık diyerek. Siyasi iktidar ülkemizi her alanda bataklığa sapladı. Sıfır sorun dediler, sırf sorun haline getirdiler. Torosların evlatları 7 Haziran'da yeter artık diyerek bu iktidara sandıkta son verecektir. " diye konuştu.

Editör: TE Bilisim