Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Ardahan’da özel bir restoranda ilde görev yapan ulusal yerel basın mensuplarına yemek veren Vali Azizoğlu, gazetecilerle sürekli fikir alışverişinde bulunarak şehrin sorunlarını daha iyi analiz etmek istediğini ifade etti. Gazeteciliğin, fedakârlık isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslek olduğunu söyleyen Vali Azizoğlu, tartışarak ve herkesin fikirlerinin özgür olarak söyleyebileceği bir ortamda daha faydalı sonuçlara ulaşılacağını kaydetti.

Kamu yararına hizmet yapmakta olan gazetecilerin, ilde olan gelişmeler konusunda halkı bilgilendirdiğine dikkat çeken Vali Azizoğlu, "Vatandaşlarımızla devlet arasında köprü görevi yaparak, ilimizin kültürel, sosyal, turizm ve ekonomik gelişiminde önemli katkılar sağlamaktadır. İlimizde üstün gayret ve zor şartlarda görev bilincini kaybetmeden, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı içerisinde başarıyla görevlerini yerine getiren gazeteci arkadaşlarımızın bu onurlu görevi, bundan sonra da aynı duyarlılıkla ve kararlılıkla yerine getireceklerine yürekten inanıyorum. Bu düşüncelerle basınımızın temel taşı olan vefakâr gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sağlık mutluluk ve başarılar diliyorum." dedi.

Vali Azizoğlu, basın mensuplarına birer adet gül de takdim etti.

Editör: TE Bilisim