İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner, Dersimspor Kulübü'nü ziyaret etti.

Vali Hakan Yusuf Güner Dersimspor Kulübü ziyaretinde yaptığı konuşmada, “İlimizde futbol, voleybol, basketbol ve hentbolda faaliyet gösteren kulüplerimiz var. Bu yönde Tunceli’de sportif faaliyetler, en az turizm kadar önemli, gelişmesi gereken faaliyetler, bizler devlet olarak ilk önce manevi anlamda sonra yasaların bizlere verdiği yetkiler çerçevesinde sizlere katkı sağlıyoruz. İlimizde sportif faaliyetler içerisinde bulunan kulüplerimize olabildiğince destek veriyoruz.” dedi.

Vali Hakan Yusuf Güner, Dersimspor Kulübü futbolcularından Nijeryalı Godwin Orjima ile sohbet ederek iyi insanların oldukça fazla olduğu, güzel bir ilde bulunduğunu belirtti. Güner ayrıca Türkiye yarı finaline grup birincisi olarak katılacak olan genç kızlar hentbol takımını tebrik ederek başarılar diledi.

Vali Güner’in kulübü ziyaretinden oldukça memnun kaldıklarını dile getiren Dersimspor Kulübü Başkanı Oktay Can ise şunları belirtti: "Sayın Valimiz, ziyaretiyle bizleri şereflendirdi. Kendisiyle fikirlerimizi, projelerimizi paylaştık. Devlet büyüklerimizin verdiği her destek çalışmalarımızda bizleri şevklendiriyor, kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum ”

Ziyaretin sonunda Başkan Can, Güner’e Dersimspor Kulübü'nün 62 numaralı formasını hediye etti.

Editör: TE Bilisim