Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor! Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor!
Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzincan’ın renkli simalarından zihinsel engelli Engin Kaya’ya(33) doğum günü sürprizi yaptı.

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, göreve başladığı günden itibaren halk ile iç içe olmaya özen gösteriyor. Bir dizi açılış gerçekleştirdiği sırada şehrin renkli simalarından zihinsel engelli Engin Kaya’nın 17.03.2015 günü doğum günü olduğunu öğrenen Vali Kahraman, sürpriz doğum günü kutlaması düzenledi.

İlk kez doğum günü kutlanan ve yapılan sürpriz doğum gününden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Engin Kaya, "Erzincan valimiz doğum günü için teşekkürler. Erzincan Valimiz bizi sevdiler. Tüm arkadaşlarımdan, gazeteci arkadaşlarımdan Allah razı olsun. Valimiz için her zaman canımızı feda ederiz. Vali bey canımız ciğerimizdir. Allah hepimize hayırlı seneler nasip etsin. Allah vali beyden razı olsun." dedi.

Engin Kaya ile doğum günü pastasını kesen Vali Kahraman, "Sosyal sorumluluğumuz gereği ilimizde herkese sahip çıkıyoruz. Herkesin valisi olmaya çalışıyoruz. Engin bizim renkli simalarımızdan biridir. Erzincan’da sevdiğimiz insanlardan biridir. Erzincan'da herkes seviyor Engin’i. Geçtiğimiz hafta bir vesile ile Engin’in yaş gününün bugün olduğunu öğrendik. 17.03.2015 günü doğum günü olduğunu öğrenince Engin’e bir sürpriz yapalım dedik. Kendisini sevindirelim dedik. Burada asıl maksadımız gönlünü almak, yalnız olmadığını, bir ilde kendisine sahip çıkan olduğunu ve Engin’in sevinmesi gerektiğini düşündük ve bir yaş günü pastası kestik ve onun yaş gününü kutladık." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim