MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, il genelinde emniyet birimlerinin uyuşturucu ile etkin mücadele içerisinde olduklarını ve önemli operasyonlara imza attıklarını söyledi.

İskenderun'a ait genel durumunun değerlendirildiği İl İdare İstişare Toplantısı, İskenderun Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Hatay Valisi M.Celalettin Lekesiz’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, daire müdürleri, belediye başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, okul müdürleri, muhtarlar ve idareciler katıldı.

Hatay ve İskenderun’un genel durumunun ele alındığı toplantıda, bölgeye yapılan ve yapılacak yatırımlar, şehrin genel sorunları ele alındı. Özellikle terör ve uyuşturucu konularının ele alındığı toplantıda; Hatay İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, terör ve uyuşturucuda önemli operasyonlar yapıldığını belirterek, gençlerin uyuşturucuya karşı duyarlı olması gerektiğine dikkat çekti.

Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz ise Hatay genelinde olduğu gibi İskenderun’da da uyuşturucuya karşı büyük operasyonlar yapıldığına vurgu yaparak, “Gençlerimizi uyuşturucuya karşı bilinçlendirmek için çalışmalar ve bu tür toplantıları yapmaktayız.” ifadelerine yer verdi. Toplantıda, sivil toplum kuruluş temsilcilerinin yanı sıra muhtarlar da söz alarak, sorunları yetkili mercilere birebir anlatma fırsatı buldu.

Editör: TE Bilisim