BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
Vali Vahdettin Özcan, halktan hastanelerle ilgili kendisine ulaşan şikayetlere dikkat çekerek, "İnsani ilişkileri, toplumla olan münasebetlerimizi geliştirelim, daha modern, medeni, çağdaş, insancıl görünümle hizmet verelim." dedi.

Çankırı Devlet Hastanesinin diyaliz, andoskopi, ultrason, röntgen, yatan hasta fizik tedavi ünitesi ile doğumhane ve otoparkın yenilenmesi dolayısıyla tören düzenlendi. Vali Özcan ve davetliler yeni üniteleri gezerek yetkililerden bilgi aldı. Tören açılışında konuşan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Selçuk Akan, "İnsanımızı kaliteli ve standardı yüksek bir beden ve ruh sağlığı içerisinde yaşatmak istiyoruz. Bu da kaliteli ve standardı yüksek sağlık hizmetleri sunumu ile mümkün olmaktadır. Hükümetimizin politikaları da bu yöndedir. Biz sağlık yöneticileri de siyasilerimiz ve sayın valimizin himmetleri ve öncülüğünde bu pastadan Çankırı'mızın hak ettiği payı alması için gayret etmekteyiz." dedi. Üniteler hakkında bilgi veren Atak, Çankırı Devlet Hastanesinin bölge hastanesi olma yolunda ilerlediğini, açılışı yapılacak ünitelerin 300 bin TL mal olacakken kendi teknik imkanları ile 180 bin TL'ye düşürerek tasarruf sağladıklarına işaret etti.

Vali Vahdettin Özcan, önemli olanın ilin alacağı payla standardın yükselmesi olduğunu ifade ederek, yakalanan standardın düşmemesi yönünde yöneticileri uyardı. Özcan, "Marifet iltifata tabidir. Hizmeti alkışlayarak arkadaşlara cesaret vermeliyiz, şevk vermeliyiz. Yapılan hizmetlerin kamuoyuna duyurulması için töreni ben istedim." diyerek, törene açıklık getirdi. Çamur içindeki otoparkın Çankırı’ya yakışmadığının altını çizen Vali Özcan, çevreye ve Çankırı'ya zarar vermeyecek ölçüde, medeni, modern ve çağdaş şeklide Çankırılıların hizmetine sokulmasını istedi. Özcan, halktan kendisine ulaşan şikayetlere dikkat çekerek sağlık çalışanlarına bazı uyarılarda bulundu. Özcan, "İnsani ilişkileri, toplumla olan münasebetlerimizi geliştirelim, daha modern, medeni, çağdaş, insancıl görünümle hizmet verelim." uyarısında bulundu.

Editör: TE Bilisim