Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Bolu Ticaret ve Sanayi Odası İl Genç Girişimciler Kurulu Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bolu Valisi İbrahim Özçimen'e nezaket ziyaretinde bulundu. Vali Özçimen, globalleşen yeni dünyada gençlere çok önemli görevler düştüğünü belirtti.

        Bolu Genç Girişimciler İl Kurulu'nun Bolu Valisi Özçimen'i ziyaretine, Kurul Başkanı Eren Sarınalbant, başkan yardımcıları Melih Yaman ile Haluk Yerlikaya, kurul üyeleri Cihan Saraç, Erol Calp, Sedat Zengin, Burçin Turan, Aytekin Akan, İsmail Kazan, Yusuf Ateşer ve İsmail Öztürk katıldı. Kurul hakkında Özçimen'e bilgiler veren Eren Sarınalbant, "Girişimciliğin desteklenmesi ve bölgesel kalkınmada bizler de görevler alacağız. Gönüllülük esasına göre seçildik. Kurulumuz kalabalık olduğundan daha verimli olacağımıza inanıyorum." dedi.

        Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Özçimen, "Sizleri tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Siz gençlerin böyle sorumluluklar alması, sizlerin erken yaşta olgunlaşarak tecrübe sahibi olmanızı sağlıyor. Bunun faydasını ileride göreceksiniz." şeklinde konuştu. Bolu Genç Girişimciler İl Kurulu Başkanı Sarınalbant, sözlerine şöyle devam etti: "Biz genç işadamları olarak siz büyüklerimizin tecrübelerinden faydalanarak, gösterdiğiniz yolda ilerlemek, desteklerinizi görmek ve hissetmek isteriz. Projelerimizi devam ettiriyoruz. Kurul üyeleri olarak ortak bir şirket kurup bu anlamda bir ilke de imza atmayı planlıyoruz."

        Teşviklerden yararlanabilmeleri için genç iş adamlarının yönlendirileceğini belirten Vali Özçimen, "KOSGEB ve MARKA'dan istifade edin. Beni arayarak veya ziyaret ederek benimle her zaman diyalog kurabilirsiniz. Sizlerin her zaman yanındayız. Önemli olan kendi aranızdaki saygı güveni yitirmemek. İyi çalışmak ve bütünleşmek lazım. Günümüzde fedakarlık ve özveri kavramları unutuldu. Veren el, alan elden her zaman üstündür. Siz her zaman veren taraf olun. Siz genç girişimcilerin önünü açmak bizim vazifemizdir. Her zaman yanınızdayız." açıklamasında bulundu. Genç girişimcilerin karar mekanizmalarında yer almalarının öneminin altını çizen Vali Özçimen, "Globalleşen yeni dünyada sizlere çok önemli görevler düşüyor. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için hepimiz üzerimize düşen görevleri yerine getirmemiz ve sorumluluklarımızın bilincinde olmalıyız. Bu anlamda siz gençlerin ilimizde yapabileceği çok şeyler var. Sizleri tebrik ediyor ve başarılar diliyorum." dedi. Ziyaretin ardından Vali Özçimen ve yönetim kurulu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilisim