MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
Bolu Valisi İbrahim Özçimen, yaşlıların baş tacı olduklarını söyledi.
Dünya Yaşlılar Haftası münasebeti ile yapılan ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Kadir Pulat ve huzurevi görevlileri de huzurevi sakinleri ile birlikte hazır bulundu.
Yapılan ziyarette huzurevi sakinleri Vali Özçimen’e kendilerini kabul ettiği için teşekkür ederken, kaldıkları huzurevlerinde kendilerine olan bakımdan ve hizmetten memnun olduklarını dile getirdiler. Vali İbrahim Özçimen, ziyarette huzurevi sakini Fatma Akdemir'in dedesinden kalan ve yakasına taktığı Çanakkale Gazisi madalyası hakkında da bilgi aldı.
Ziyarette ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Kadir Pulat, Yaşlılar Haftası münasebeti ile ilimizde düzenlenecek etkinlikler ile ilgili de bilgiler verdi. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Özçimen, "Bu memlekete emeğinizi verdiniz. Çocuklar yetiştirdiniz, bağınızda bahçenizde çalıştınız, resmi dairelerde çalıştınız. Şimdi nöbet bize geçti. Bizde sizin gibi olacağız. O zaman ilgi, alaka, sevgi bekleyeceğimiz için şimdi sizlere de göstermemiz lazım. İnşallah sizlere layık olabilecek şekilde hizmet edebiliyoruz. Mühim olan gönül kırmadan hayatı güzellikle geçirebilmek, insanlığa ve insanlara faydalı olabilmek. Siz nöbetinizi tuttunuz şimdi nöbet sırası bizde. İnşallah bizde nöbetimizi hakkıyla tutarız. Allah sizlere güç kuvvet versin, başımızdan eksik etmesin." dedi.

Vali Özçimen, “Yaşlılarımız bizim başımızın tacı. Vakti ile vazifelerini yapmışlar. İnsanlarımıza, ülkemize katkıda bulunmuşlar. Şu anda onların istirahat zamanı. Onların istirahatlarını en iyi şekilde sağlamaya çalışıyoruz. Bu bizim vazifemiz. Gerede'de ki binamız boştu, atıl vaziyetteydi. Orayı faaliyete geçirdik ve şuanda orası da ful dolu. Çakmaklar huzurevimiz tamamen dolu. Aşağıdaki huzurevimizin yazın tadilatını yaptık ve şuanda 30 kadar yaşlımız orada yine hizmet alıyorlar. Biz onların sadece duasına muhtacız. Başımızda dursunlar yeter. Başka bir şey istemiyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim