YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
Kars Valisi Eyüp Tepe, Sarıkamış şehitlerini anmak için Kars’a gelecek bakanların sürpriz açıklamaları olacağını söyledi.

Vali Tepe, Selim ilçesinde katıldığı açılış ve incelemelerde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Kars’a yapılan ziyaretleri değerlendiren Vali Tepe, bakan veya üst düzeyde yapılan ziyaretler sayesinde fırsat bulup Kars’ın sorunlarını ihtiyaçlarını bire bir muhataplarına aktardıklarını, Kars’ı ziyarete gelenlerin ise elleri boş gelmediğini ve mutlaka bir takım müjdelerle projelerle geldiklerini ifade ederek, "Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı'na katılacak bakanlarımız sürpriz açıklamalar yapacak." dedi.

ULAŞTIRMA BAKANI YILDIRIM KARS’A GELİYOR

Kars Valisi Tepe, Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın ise bakanlığının yatırımlarını incelemek için 26 Aralık’ta Kars’ta olacağını açıkladı.

Ziyaret çerçevesinde Kars’a en fazla yatırım yapan bakanı ağırlayacaklarını vurgulayan Vali Tepe, başta, Bakü - Tiflis - Kars (BTK) demiryolu hattı gibi büyük bir projenin hayata geçirildiği ve diğer taraftan Nahcivan üzerinden faaliyete geçirilecek demiryolu hattı ile kavşak nokta olan serhat şehrinin 2 milyon yolcu kapasiteli havaalanında incelemeler yapılacağını belirtti.

SODES DEVLET VE MİLLET İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR AÇILIM

Öte yandan Vali Tepe, Selim ziyaretinde 100 bin lira bütçeyle oluşturulan çok amaçlı salonun açılışına katılarak, Sosyal Destekleme Projesi (SODES) ile bölgede, devlet ve millet için çok önemli bir açılım yapıldığını söyledi.

Vali Tepe, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce uygulanan proje ile konferans salonundan, sinema ve tiyatroya özetle ilçe gençlerine hizmet edecek çok amaçla kullanılabilecek 77 sandalyeli sıcak ortamın açılışını yapmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

Editör: TE Bilisim