LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, polisin her zaman fedakarca görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini belirterek, polis teşkilatının toplumun huzur ve güveninin teminatı olduğunu söyledi.

Vali Yazıcı, yaptığı açıklamada Polis Teşkilatının Kuruluşunun 170. Yıl dönümünü kutladı. Yazıcı, "Toplum ve fert olarak huzur ve güven içerisinde yaşıyor olmamızın teminatı, devletimizin bekası, birlik ve beraberliğimizin devamı için durmadan, fedakârca hizmet veren emniyet teşkilatımızın kuruluşunun bu yıl dönümünde, polisimizin yaşamış olduğu haklı gurur ve heyecanını paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Her anlamda köklü bir deneyime ve birikime sahip Emniyet Teşkilatımız, modern koşulların gerektirdiği her türlü teknik ve idari donanıma sahip olarak, başarılı hizmetler vermektedir. Devletimizin ve hükümetimizin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sağlanacak imkânlar ile güvenlik birimlerinizin çalışmalarını hızlandıracaktır." dedi.

Polis teşkilatının olaylara müdahale ve suçluları yakalamanın yanı sıra toplum destekli polislerin yaptığı çalışmalarında toplumda sevgi ve güven oluşturduğunu vurgulayan Vali Yazıcı, "Polisimiz sadece olaylara müdahale eden, suçlulara göz açtırmayan görüntüsü yanında Toplum Destekli Polislik çalışmaları ve bu çerçevede gerçekleştirilen proje faaliyetleri ile, spordan eğitime, toplumun her kesiminden insana yönelik sevgi, yardım ve yönlendirici çalışmaları sayesinde güven ve sevgi atmosferi oluşturmaktadır. Sanatsal, kültürel çalışmalardan tutunda sportif faaliyetlere daha doğrusu insanın olduğu her yerde var olan toplumun her kesimiyle kucaklaşabilen polisimiz bu sayede yumuşak güç işlevi ve yönetsel derinlik imkanına kavuşmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle Polis Teşkilatımızın, 170’inci kuruluş yılını kutluyor, görevi başında şehit düşen aramızdan ayrılan güvenlik mensuplarımıza Allah’tan rahmet, gazi olanlara ve görevleri başında olan personele sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim