Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Sivas Sultan Murat Koleji, veliler arasında amatör fotoğraf yarışması düzenledi. Sultan Eğitim Kurumları İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen ve “Sivas’tan Kış Manzaraları” adını taşıyan yarışmada Jürinin yaptığı değerlendirme sonrası seçilen 20 fotoğraf için sergi açıldı. Polat Alışveriş Merkezinde açılan sergi büyük ilgi gördü.

Veliler, öğretmenler ve öğrencilerin gezdiği sergide yer alan fotoğraflar jüri tarafından yeniden değerlendirmeye tabi tutuldu. Değerlendirme sonrası en çok oyu alan 3 fotoğraf dereceye girmeye hak kazanırken birinciliği Durdu Ağdağ elde etti. Okul Müdürü Mustafa Şal okullarının bir aile okulu olduğunu öğrencilere yönelik eğitim öğretim faaliyetlerinin yanında sosyal faaliyetlere de büyük önem verdiklerini söyledi.

Velilere yönelik programlarında hiç ara vermeden devam ettiğini vurgulayan Şal, velilere yönelik olarak birinci dönemde Sınıf Babaları Arası Voleybol Turnuvası düzenlediklerini, sömestr ile birlikte Nevşehir Kozaklı’da 210 veli ve öğrencinin katlımı ile 2 günlük Termalya programı yaptıklarını ve yine sömestrde 163 velimizle birlikte umreye gittiklerini aktardı. Fotoğraf yarışmasının da bu faaliyetlerin bir parçası olduğunu söyleyen Şal, fotoğraf yarışmasına katılan velilere teşekkür ederek bundan sonra da bu tür programların hız kesmeden devam edeceği haberini verdi.

Editör: TE Bilisim