Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Özel Burç Öge İlköğretim Okulu’nda her yıl düzenlenen ‘Velilerarası Masa Tenisi Turnuvası’ bu yıl de büyük çekişmeye sahne oldu. Masa tenisinde hünerlerini sergileyen veliler, birbirlerine üstünlük sağlayabilme adına kıyasıya mücadele etti.

Okulun spor salonunda gerçekleşen etkinliğe veliler yoğun ilgi gösterdi. Turnuvanın koordinatörlüğünü Türkiye Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilcisi Ömer Taşkıran üstlendi. Organizasyonda; il masa tenisi hakemlerinden Ertuğrul Şimşek ve Cem Bilgen ile masa tenisi antrenörü Salih Bilgin de görev aldı. Oldukça çekişmeli ve keyifli geçen maçlarda veliler birbirine üstünlük sağlamaya çalışırken, ortaya da renkli görüntüler çıktı.

Rakiplerini saf dışı bırakarak, ‘final’e kadar yükselen Adil Yiğenler ve Vahap Eynallı, ‘şampiyonluk’ için birbirlerine rakip oldu. Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı final maçını Adil Yiğenler kazandı. Aynı turnuvada Yavuz Acar üçüncü olurken, Ali Çam da dördüncü olarak ödüle layık görüldü. Dereceye girenlere plaketlerini okul müdürü Abdullah Akça ve masa tenisi il temsilcisi Ömer Taşkıran verdi.

Turnuva ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Okul Müdürü Akça, oldukça keyifli ve izlemeye değer bir turnuvayı daha geride bıraktıklarını dile getirdi. Akça, “Velilerin kaynaşması adına bu tür sportif etkinlikleri önemsiyoruz. Önemli olan derece almak değil, katılmaktır. 30 velimizin katıldığı turnuvada büyük çekişme yaşandı. Bizim gözümüzde hepsi şampiyon.” dedi.

Editör: TE Bilisim