ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Erzurum merkez Yakutiye Belediyesi, köyde büyüyen 44 çocuğu sinemaya götürdü. Sinema sonrasında başkan çocuklara hamburger ısmarladı.

Belediye Başkanı Ali Korkut, Arıbahçe köyü mahallesinde incelemede bulunurken, çocuklardan gelen sinema isteğini de yerine getirdi. Korkut, köylü çocukları okullarından araçlarla aldırıp, sinemaya götürdü. Öğrencilere, oyuncak hediye eden Korkut, sinema sonrası ise çocuklara hamburger ikramında bulundu. Korkut, "Çocukların sevindiğini görmek her şeyin üstünde. Onlara güzel bir gün geçirtebildiysek kendimizi mutlu sayarız." dedi. Hayatlarında ilk kez sinemaya gittiklerini belirten öğrenciler Başkan Korkut'a teşekkür etti.

Okul Müdürü Erkan Canbaz, "Okul mevcudumuz 44'tü. 44 öğrencide etkinliğe katıldı. Önceden de belediye başkanımız ana sınıfımıza eğitim materyalleri, okul öğrencilerimize ise eğitim yardımı yapmıştı. Şimdi son noktadayız. Çocuklarımız sevinçten uçuyorlar. Onlar için iyi bir anı, eğitici ve öğretici gün oldu. Başkanımız Ali Korkut'a teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim