Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Trabzon’un Yomra ilçesi Kaşüstü beldesinde inşa edilen yeni Trabzon Adliye Sarayı binası bitme aşamasına geldi. Adliye Sarayı’nda incelemelerde bulunan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, adliyeye ulaşımı sağlayacak olan yolun da en kısa zamanda bitirilerek, binanın hizmete açılacağını söyledi.

Vali Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Kul ve Kaşüstü Belediye Başkanı Mustafa Çam’ın da bulunduğu heyette; incelemenin ardından yapılan açıklamada, yeni adliye binasında Bölge İdare Mahkemesi başta olmak üzere tüm mahkemelerin yer alacağı belirtildi.

Bu bakımdan adliyeye yoğun bir insan akışının yaşanacağını kaydeden Kızılcık, “Bu yüzden bu yoğunluğu kaldıracak ulaşımı da sağlamamız gerekiyor. Ulaşımı kolaylaştırıp, bu modern binaya yakışır, vatandaşlarımıza yaraşır bir yol ve çevre düzenlemesi yapmamız gerekiyor. Yeni bina hizmete girmeden önce bu çalışmaları tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

Editör: TE Bilisim