Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Antalya Kepez Belediyesi’nin Yeni Mahalle’de yapımına başladığı kapalı semt pazarı inşaatı büyük bir hızla devam ediyor.

Kepez Belediyesi’nin ilçeye modern bir şehir kimliği kazandıran ve sosyal yaşam alanlarını insana yaraşır hale getiren yatırımları dahilinde Yeni Mahalle’de yapmakta olduğu kapalı semt pazarı inşaatının yüzde 50’lik bölümü tamamlandı. Kepez Belediyesi’nin, Yeni Mahalle’de, Gündoğdu, Kuzeyyaka, Yeni Emek mahallelerine de hizmet verecek semt pazarı 11 bin 736 metrekare alandan oluşuyor. Pazarda zabıta karakolu, mescit, tuvaletler ve satış yerleri bulunacak.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çevre mahallelerle birlikte yaklaşık 100 bin kişiye hizmet verecek kapalı pazar alanının üzerini saran çelik konstrüksiyonların büyük ölçüde tamamlandığını, inşaatın yüzde 50’lik bölümünün bittiğini kaydetti. Yaklaşık 12 bin metrekare alana kurulu olan pazarın 5 milyon liraya mal olacağını ifade eden Tütüncü, bu maliyetin tamamını belediye olarak kendi bütçelerinden karşıladıklarını, mayıs ayı sonunda da tamamlanacağını açıkladı.

Editör: TE Bilisim