Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Burdur'da yaklaşan yılbaşı öncesinde ağaç kesiminin önüne geçmek isteyen Orman İşletme Müdürlüğü, 'Yeni yıla fidan dikerek girelim' sloganıyla ücretsiz fidan dağıtım kampanyası başlattı.

        Burdur Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinde törende konuşan Orman İşletme Müdürü Ahmet Şahan, vatandaşlara ahlat, ardıç, çıtlık ve yabani elmadan oluşan 2 bin fidan dağıtacaklarını söyledi.

        Ellerindeki fidanlar bitinceye kadar dağıtımın devam edeceğini belirten Şahan, fidan almak isteyenlerin yılbaşına kadar kendilerine başvuru yapabileceklerini ifade etti.

        Burdur'da pek rastlanmayan ancak ülke genelinde bazı yerlerde ağaç kesilerek yılbaşı kutlaması yapıldığını aktaran Şahan, ağaç kesmenin yasak olduğunu, kesenlerin tespit edilmesi halinde işlem yapılarak savcılıklara sevk edileceklerini anlattı.

        Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri, kurum bahçesindeki dağıtım sırasında vatandaşlara fidan dikme konusunda bilgiler de veriyor.

Editör: TE Bilisim