Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor! Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor!
Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, Avrupa Kupa Galipleri Kupası maçları sebebiyle ertelenen lig maçlarını kazanarak yeniden ligin zirvesine yerleşti.

Geçtiğimiz hafta Bursa Dikkaldırım Spor Salonu’nda rakibi Osmangazi Belediyesi takımını 45-25 yenen takım, hafta sonu Ankara THF Spor Kompleksi’nde oynanan maçta Sivas Belediyesi Spor Kulübü’nü 51-24 mağlup ederek liderliğe yükseldi. Her iki maçta toplam 24 gol atan Olga ise ligde gol kraliçeliğine emin adımlarla yürüyor.

Her iki maçta genç oyuncuları oynatma imkanı bulan Antrenör Serdar Eler “Avrupa Kupa Galipleri Kupası sonrası yolculuk ve maçlardan yorulan takımımıza genç kardeşleri destek verdi. Her iki maçta da uzun süre sahada kalan gençler bizleri mahcup bırakmadı ve layıkıyla oynadılar.” dedi.

Belediye Başkanı Fethi Yaşar da, “Yoğun maç temposu sebebiyle dur durak bilmeden başarıdan başarıya koşan takımımıza teşekkür ediyor. Ligde yeniden birinci sıraya yerleştikleri için tebrik ediyorum.” dedi.

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü iki Avrupa maçı ve iki lig maçından hemen sonra Çarşamba günü Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü’nü ağırlamaya hazırlanıyor.

Editör: TE Bilisim