ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Siirt Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen Yeşeren Umutlar Projesi kapsamında ücretsiz dershane desteği sağlanan 137 öğrenci için öğrenim gördükleri FEM Dershanesi'nde moral yemeği verildi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü yetkilileri ve dershane öğretmenleri, öğrencilerle birlikte yemek yedi. Öğrencilerle sohbet eden polisler, onlara çeşitli hediyeler de verdi. Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu, Yeşeren Umutlar Projesi'nin adı gibi bir çok gencin umutlarının yeşermesine yol açtığını belirtti.

Projenin SODES kapsamında üç yıldan beri büyük bir başarıyla yürütüldüğünü belirten Ekizoğlu "Bu yılda SBS veya üniversite giriş sınavlarına hazırlanan maddi durumu yetersiz ama azimli ve çalışkan 137 öğrencimize ücretsiz dershane imkanı sağladık. Bu öğrencilerimize yalnızca ücretsiz dershane sağlamakla yetinmiyor, zaman zaman onlarla birlikte olarak ve çam sakızı çoban armağanı hediyeler vererek motive etmeye çalışıyoruz. Aynı zamanda bu öğrencilerimizin aileleri ile de iletişim halinde, onların başarısını arttırmak içinde çaba harcıyoruz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda bu proje kapsamında dershaneye gönderdiğimiz öğrencilerimizden büyük başarılar bekliyoruz." dedi.

Editör: TE Bilisim