Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor! Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor!
Adana’nın Kozan ilçesinde Süper Amatör Ligi'nde oynayan ev sahibi Kozan Belediyespor ile Adana Yenibey Gücü takımları arasındaki maçta çıkan olaylarda 2 taraftar yaralandı.

Süper Amatör Futbol Ligi'nde eşit puanlara sahip olan Kozan Belediye Spor ile Adana Yenibey Gücü takımları arasında oynanan maç 0-0 berabere bitti. Maç sonunda çıkan olaylarda iki seyirci yaralandı. Olay Yenibeygücü taraftarlarının ev sahibi taraftarlarına ve protokol türbinine pet şişe atmasıyla başlayan gerginlik bitiş düğü ile daha da şiddetlendi. İki takımın seyircileri birbirini taş yağmuruna tuttu.

Misafir takımın seyircilerinin tribünlerdeki koltukları kırarak karşı takıma atarak stadyuma zarar vermesinin yanısıra soyunma odasındaki dolaplara ve duşa kabinlere de tamamıyla zarar verdiler. Maçta Mehmet Demir(34) ve Samet Kocakaplan(13) adlı seyirciler yaralandı.

Maçla İlgili açıklamada bulunan Kozan Belediye Spor Kulüp Başkanı İdris Çevikalp, "Maçın başlaması, maç gergin başladı ama ondan sonra onların Burhan Hoca'nın da tahrikleriyle olay büyüdü. Tabiki biz de istemiyoruz olayın büyümesini ama neticede bir maçtır. Rakibimiz de seyirci getirmiş. O seyirciler de tahrik etti. Bizim takıma anormal şekilde su şişeleri atıldı. Ama maç başladığı gibi bitti. Önümüzdeki maçlara devam edeceğiz." dedi.

Seyirciler ise Yenibeygücü taraftarlarının kendilerine pet şişe ve taş atarak tahrik ettiğini söyledi. Maçı, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın yanı sıra bir çok Kozanlı taraftar izlemek için stadyuma gelmişti. 39 puan ile liderliğini devam ettiren Kozan Belediye Spor’u Yenibey Gücü’de aynı puan ile ikinci sırada takip ediyor.

Editör: TE Bilisim