YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
Bursa Yıldırım Belediyesi, yaptığı fiziki projelerde kullanılmak üzere 13 aracı filosuna kattı. Son teknoloji ile donatılmış bir loder, bir ekskavatör, bir greyder, iki kamyon, iki hasta nakil aracı, iki minibüs, iki çift kabin kamyonet, bir elektrikli fayton ve bir Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü atölyelerinde üretimi yapılan hayvan ambulansı, düzenlenen törenle görücüye çıktı. Araçların toplam maliyetinin 1 milyon 440 bin 450 lira olduğu belirtildi.

Yeni araçların açılış törenine, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin başta olmak üzere, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Şener, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Keskin, araç parkı açılış töreninde yaptığı konuşmada, yapılan hizmetlerde teknolojik gelişmeleri takip etmenin ve kullanmanın önemine dikkat çekti. Keskin, “Yıldırım Belediyesi olarak ilçemize birçok fiziki ve sosyal proje kazandırdık. Özellikle fiziki projelerimizde kullandığımız araçlarımızın teknolojik donanımı, bizim hem iş gücümüzü artırdı hem de vakitten tasarruf ettirdi. Biz araçlarımıza ciddi bir yatırım yaparak filomuza, 13 adet son teknoloji ile donatılmış akıllı araçlar kattık. Ayrıca, kendi üretimimiz olan hayvan ambulansı da hizmete açıyoruz. Her geçen gün genişleyen araç filomuzla Yıldırımlılara daha kaliteli hizmet sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” diye konuştu.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, araçların kurdele kesiminin ardından, elektrikli faytonda bir tur attı. Başkan Keskin, sonrasında faytonu kendi kullandı. Başkan Özgen Keskin’e, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı da eşlik etti.


Editör: TE Bilisim