BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
Bursa Yıldırım Belediyesi, eğitime destek olmaya devam ediyor. Akçağlayan Mahallesi'ne Yıldırım Belediyesi tarafından yaptırılacak imam hatip lisesinin protokolü, valilikte düzenlenen törenle imzalandı.

Heykel Valilik binasında gerçekleştirilen protokol imza törenine Bursa Valisi Şahabettin Harput’un yanı sıra Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar ve Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği (BİHMED) Başkanı Halil Eldemir katıldı.

Vali Şahabettin Harput, her zaman eğitimin içinde olan Yıldırım Belediyesi'nin çok değerli katkılar sağlamaya devam ettiğini belirterek, “Kimi zaman arsa temin ediyor, kimi zaman okullarımıza teknik destek veriyor. Bugün de bir okul binasının protokolünü imzalamak üzere buradayız. Akçağlayan Mahallesi'nde 24 derslikli ve 2 milyon 500 bin maliyetli bir imam hatip lisesi Yıldırım Belediyemiz tarafından yaptırılacak.” dedi. Bu protokol ile ölümsüzler kervanının altın zincirine bir halka daha eklendiğini aktaran Harput, hayırseverlere okul yaptırmaları çağrısında bulundu.

Yıldırım’ın değişen, gelişen ve sürekli büyüyen bir ilçe olduğunu anlatan Belediye Başkanı Özgen Keskin de, “İlçemiz büyüdükçe her alanda olduğu gibi eğitim alanında da ihtiyaçlar artıyor. Bu protokol bizim dönemimizde gerçekleştirilen 38. okul projemiz olacak.” şeklinde konuştu.

Son yıllarda Bursa’da eğitim yatırımlarının yukarı doğru hızlı bir ivme kazandığını vurgulayan Atilla Gülsar ise “Eğitimciler olarak mutlu bir dönem yaşıyoruz. Duygular birleştiği zaman çok güzel hizmetler ortaya çıkıyor. Bursa eğitim yatırımları belediyelerimiz, diğer kurumlarımız ve hayırseverlerimizle işbirliği içinde hızla devam ediyor. Emeği geçenlere de teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Bursa’nın hayırsever konusunda çok şanslı olduğunu belirten BİHMED Başkanı Halil Erdemir de eğitime katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim