Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Özel Yıldırım Koleji öğrencileri ve velileri Eğitimci-Yazar Arif Akpınar ile bir araya geldi.

Eğitimci- Yazar Akpınar yaklaşan Mevlid Kandili dolayısı ile 'Gül Devrine Seyahat' kitabını okuyan öğrenci velilerine kitabın içeriği ve peygamber sevgisi ile ilgili bir seminer verdi. Üç saate yakın süren seminer sonunda okunan kitap ile ilgili yapılan yarışmada dereceye giren velilere de ödülleri Eğitimci yazar Arif Akpınar’ın elinden verildi. Çanakkale Şehitleri, Sarıkamış Şehitleri ve Gül Devrine Seyahat, Çanakkale İçinde, Çınar Ağacı , Kardan Kanatlar, Bir Hilal Uğruna gibi 16 adet kitabın yazarı olan Akpınar, söyleşinin ardından kitaplarını imzaladı.

Programın sonunda konuşan Okul Müdürü Mehmet Sarısoy, veliler ve öğrencilerle söyleşi gerçekleştiren Akpınar’a teşekkür etti. Yıldırım Koleji olarak Ufuk Turu seminerleri kapsamında sürekli olarak öğrencilerini sosyal hayatta saygın ve başarılı konuşmacılarla bir araya getirdiklerini anlattı.

Editör: TE Bilisim