Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor! Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor!
Antalya Kepez Belediyesi, doğalgaz boru hatlarının döşenmesi ve Antalya Su ve Atıksu İdaresi’nin (ASAT) altyapı çalışmalarını tamamlamasından sonra Yükseliş Mahallesi’ndeki yolların asfaltını ve kaldırımını yenileyecek.

        Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ziyaret ettiği Yükseliş Muhtarı Memduh Aydıncan ile bölgeye yapılacak hizmetleri konuştu. Bölgedeki Adnan Menderes Parkı’nı ismine yaraşır hale getirdiklerini anlatan Başkan Tütüncü, mahalleye, içerisinde futbol sahasının da olduğu yeni bir park kazandırdıklarını belirtti. Mülkiyet problemi nedeniyle yıllarca atıl halde duran, görüntü ve toz kirliliğinin olduğu okul alanını, geçici olarak yeşillendirdiklerini aktaran Tütüncü, mahalleli kadınların yürüyüş yapabilmesi için, yeşillendirilen alanın çevresine yürüyüş yolu da yapacaklarını söyledi.

        Bölgedeki temel belediyecilik hizmetlerinin artarak devam edeceğini vurgulayan Tütüncü, doğalgaz boru hatlarının döşenmesi, evsel bağlantıların yapılması ve ASAT’ın altyapı çalışmalarını bitirmesinin ardından, mahalledeki yolların asfaltını ve kaldırımını yenileyeceklerini açıkladı. Tütüncü, altyapı çalışmalarının mayıs ayında bitirilmesi halinde, temmuzda asfalt ve kaldırım çalışmasını başlatmayı planladıklarını ifade etti.

Editör: TE Bilisim