TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, gençlerin spora yönelmelerini sağlamak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Toto Teşkilatı’nın işbirliğiyle 4 halı saha yapacaklarını söyledi.

PTT Evleri, Sarıçam ve Levent mahallelerinde yapımı devam eden halı sahalarda incelemelerde Başkan Çelikcan, gençlerin bu şık mekânlarda rahatça spor yapabileceğini belirtti.

Çocukların mutlaka bir spor dalıyla uğraşması gerektiğini belirten Çelikcan, “Spor her birey için kent yaşamının ayrılmaz bir parçası haline geldi. Yaşam kalitemiz spora olan ilgimizle doğru orantılı. Gençlerimizin zamanlarını verimli değerlendirmelerini istiyoruz. Onlar bizin geleceğimiz, umudumuz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı hayata hazırlamak onların ihtiyaçlarına göre hareket etmek bizim en asli görevimiz. Bunun için Spor Bakanlığımız ve Spor Toto Teşkilatımızla işbirliği yaparak 4 ayrı halı sahayı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” diye konuştu.

PTT Evleri mahallesine 2 halı saha, basket ve voleybol sahası ve parkıyla çok güzel bir tesis kazandıracaklarını aktaran Çelikcan, “Sarıçam ve Levent’te de mezbelelik alanları düzenleyerek oralara da halı saha yapıyoruz. Amacımız gençlerimizin sporla uğraşarak kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak.” dedi.

Editör: TE Bilisim