ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kentin en işlek caddelerinde trafik akışını rahatlatmak ve kaldırım işgalini ortadan kaldırmak için denetimlerini sıklaştırdı.

İl merkezinde kaldırımların yayalar tarafından rahatça kullanılabilmesi ve caddelerin trafik akışının rahatlatılması için zabıta ekipleri çalışma başlattı. Polis ekipleri eşliğinde denetime çıkan zabıtalar, birçok cadde ve kaldırımdaki seyyar satıcıların işgaline son verdi. Şehir merkezinde kaldırım işgallerinin sonlandırılması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken, yetkililer çalışmaların aralıksız devam edileceğini bildirdi.

Şehrin çehresini modern görüntüye kavuşturmak için gayret sarf ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, cadde ve kaldırımların güzelleştirilmesi bakımından yoğun bir gayretin içerisinde olduklarını belirtti.

Kentin en işlek cadde ve kaldırımlarının seyyar satıcı ve esnaflar tarafından işgal edilmesinin Adıyaman'ın güzelliğine gölge düşürdüğünü kaydeden Büyükaslan, şunları kaydetti: "Aynı zamanda hem yayalar kaldırımları rahatlıkla kullanamıyor, hem de trafik akışı engelleniyor. Söz konusu olumsuzlukların giderilmesi amacıyla İl Trafik Komisyonu gereği, cadde ve kaldırımlardaki işgaliyeyi sonlandırmak için çalışma başlattık. Zabıta Müdürlüğümüzün yürüttüğü çalışmaya Emniyet Müdürlüğü’nün Trafik Şube ekipleri de eşlik etti. Bunun için Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum. Bu kapsamda Atatürk, Gölbaşı, Harıkçı, 9 Eylül, Cumhuriyet ve Gölebatmaz caddelerini ve bu caddelerin kaldırımlarını işgalden kurtardık. İşgallerin tekrarı yapılmaması için gerekli uyarılar verildi. Uyarıya rağmen aynı durum nüksederse, gerekli cezai müeyyide uygulanacak. Belediye olarak karmaşık bir Adıyaman istemiyoruz. Şehrimizin gelişip güzelleşmesine herkesin katkı sağlaması gerekmektedir.”


Editör: TE Bilisim