Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor! Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor!
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Zağnos Vadisi üçüncü etap rekreasyon düzenleme çalışmalarında sona yaklaşıldığını belirtti. Çalışmaların şubat ayına kadar tamamlanacağını kaydeden Gümrükçüoğlu, Kahramanmaraş Caddesi ile sahil yolu arasını kapsayan dördüncü etapta ise 102 binadan 62’sinin kamulaştırmaları tamamlanarak hak sahiplerine 27 milyon lira ödendiği bilgisini verdi.

Zağnos Vadisi üçüncü etap rekreasyon düzenleme çalışmaları içerisinde 120 araçlık üç katlı otoparkın da yapılacağını ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, "Otoparkın üst kısmının oturduğu zeminde butik otel olarak kullanılması planlanan 3 tarihi Trabzon evi yapılıyor. Bunun yanında çevrede bulunan tescilli binaların da onarımı yapılarak turizmin hizmetine sunulacak." ifadelerini kullandı.

Dördüncü etabın tamamlanmasıyla sahilden giren vatandaşların Çamoba'ya kadar yeşil ve ferah bir alanda yürüyüş yapabileceğine işaret eden Gümrükçüoğlu, "Zağnos ve tabakhane vadileri bu şehrin adeta nefes borularıdır. Bu iki vadinin dönüşümlerinin tamamlanmasıyla hava koridorları açılacak ve şehrimiz rahat bir nefes alacak." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim