Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara! Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara!
Edirne’de yılbaşı eğlencesinin yapılacağı mekanlarda satılmak üzere getirilen uyuşturucu madde, gişelerde ele geçirildi.

Uyuşturucu madde ve tacirlerine karşı mücadelesini sürdüren Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM), yılbaşı öncesi denetimlerini sıklaştırdı.

Yeni yılın kutlanacağı eğlence mekanlarına uyuşturucu getirilebileceği ihtimali üzerinde duran polis, şehir giriş ve çıkışlarında denetimler yapıyor. Bu kapsamda, önceki gece M.A. isimli şahsın, İstanbul’dan aldığı uyuşturucuyu otobüsle Edirne’ye getireceği bilgisini alan kaçakçılık polisi, TEM otoyolu gişeleri önünde arama noktası oluşturdu. Saat 23.30 sıralarında gişelerden çıkış yapan otobüs, ekipler tarafından durduruldu. Otobüste yolcu olarak bulunan M.A.’nın üzerini ve oturduğu koltuğu arayan polis, siyah bir poşete sarılı vaziyette 2 kilo 661 gram uyuşturucu maddesi buldu.

Olayla ilgili araştırmasını sürdüren polis, M.A.’nın uyuşturucu maddeyi Edirne’de oturan K.A. isimli şahsa teslim edeceği bilgisine ulaştı. Bunun üzerine, M.A. ile birlikte K.A. gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusu tamamlanan şahıslar, çıkardığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Editör: TE Bilisim