Türk vatandaşlarına Avrupa yok! Üç ülke vize başvurularını kapattı Türk vatandaşlarına Avrupa yok! Üç ülke vize başvurularını kapattı
Bahçeşehir’de yol verme meselesi yüzünden tartıştığı kişilerce öldürülen Kaplan İşcanlı'nın katil zanlısı 2 kardeş yakalandı. İşcanlı'nın saldırıya uğrama anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgiye göre 33 yaşındaki Kaplan İşcanlı, 10 Mayıs sabahı Bahçeşehir'de benzin almak için otomobiliyle, bir akaryakıt istasyonuna girdi. İstasyona giren 2 kişiyle İşcanlı arasında yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında otomobilindeki koltuk başlıklarını söken 2 kişi İşcanlı’yı öldüresiye dövdü. Başına ve vücudunun çeşitli yerlerine darbeler alan İşcanlı, kanlar içerisinde yere yığılırken saldırganlar da olay yerinden kaçtı.

Küçükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan İşcanlı, 38 gün sonra 16 Haziran günü hayatını kaybetti. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olay yerindeki güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Kaplan İşcanlı'nın saldırıya uğrama anı kamera tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde İşcanlı, saldırganlarla kavga ederken görülüyor.
Soruşturma kapsamında kimlikleri belirlenen Onur Y, (19) ve Hüseyin Y (24), yakalandı. Kardeş oldukları öğrenilen zanlıların İşcanlı'nın öldüğünü öğrendikten sonra avukata vekalet vermek için notere giderken gözaltına alındığı belirtildi. Oto hırsızlığı ve yaralama suçlarından sabıkaları olduğu öğrenilen iki kardeş emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Cihan

Editör: TE Bilisim