BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
Yozgat'ta muhasebeci ve mali müşaviriler, Yozgat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanlığı tarafından verilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yozgat Çamlık Otel'de verilen yemeğe; SMMMO Onursal Başkanı Mehmet Doğan, Yozgat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ahmet Bulut, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Genel Sekreteri Harun Evcimen ve daire müdürleri katıldı.

Oda Başkanı Ahmet Bulut, iftar sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Bulut, "Mübarek Ramazan ayında bir arada olmaktan dolayı çok mutlu oldum. Yönetime yeni seçilmemiz sebebiyle bizleri bu göreve layık gören, seçimlerimize katılan katılamayan tüm meslektaşlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Yunus’un dediği gibi 'Ben gelmedim dava için, benim işim sevi için, dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim.' Biz de gönülleri birleştirmeye, öncelikle meslek camiamızda birlik ve beraberliği sağlamaya sonrada mesleğimizle ilgili tüm kurum ve kuruluşlarla ilişkilerimizi kuvvetlendirme gayret edeceğiz. Tüm bunları yaparken sizlerinde desteği ne ihtiyacımız olacak ve birlikte yapacağız." ifadelerini kullandı.

Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaları sürdüreceklerini söyleyen Bulut, "Biz genç ve dinamik bir ekip olarak yönetime talip olduk, sizler de bu görevi bize verdiniz. Biz her türlü olumlu ve olumsuz eleştiriye, öneriye, istek ve taleplerinize açığız. Sizlerden ricam şudur ki; bizde görmüş olduğunuz herhangi bir eksikliği kendi aranızdaki sohbetlerinizde ve dost meclislerinizde sohbet konusu etmek yerine direkt olarak bizlere iletmenizdir. Biz de en kısa sürede konuyla ilgili araştırma ve çalışmalarımızı gerçekleştirip sizleri neticeden haberdar edeceğiz. Bizden önceki dönemlerde yönetimlerde bulunmuş, başkanlık yapmış ve bize güzel bir oda bırakmış olan büyüklerimize de hepinizin huzurunda sonsuz teşekkür ediyorum. Odamızın 2004-2016 yılları arasında başkanlığını yapan ve gerçekten büyük emekleri olan çok kıymetli büyüğümüz Mehmet Doğan abimizi, son genel kurulumuzda sizlerin teklifi ve onayıyla odamızın onursal başkanlığına seçmiş bulunuyoruz. Bu vesile ile bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Oda Başkanı Bulut, odanın onursal başkanı Mehmet Doğan’a ve ilçelerden gelen bazı üyelere onur belgesi ve şükran plaketi verdi.

Program, yerel Tasavvuf Musikisi sanatçısı Recep Kunduz’un ilahileri eşliğinde semazen gösterileri ile sona erdi.Cihan

Editör: TE Bilisim