Velhasıl ,açıkça belli ki doğruluğa geçit yok. Hırsıza ,yolsuzluğa kapılar açık .Türkiye içte de ,dışta da rezil olmaya devam ediyor. Utanmak yok.Sıkılmak yok. Hırsızlık yüce divana gitmeyince ,şimdi Yüce Divan yolunu kapayanlar , yeni bir kahramanlık edasıyla salınıp tafra atsınlar. Oysa şimdi iyice Allah bir gibi inandık ki,bu adamlar suçlu.Suçlu olmayan neden korksun ki ,kendileri isterlerdi Koray Bey gibi Yüce Divan'a gitmeyi... Ama isteyemezler ki ,çünkü ...

Artık slogan belli :Yaşasın hırsızlık.Yaşasın yolsuzluk. Kahrolsun doğruluk diyerek bari tüm illerde yürüyüşler yapsınlar. Neye acıyorum:Onca vatan evladı bu ülke için öldü.Hırsızlar,hainler,yalancılar, bu ülkenin barını yiyorlar,soyup soğana çeviriyorlar. Milletin bir bölümü de helali hoş olsun diyor. Boşu boşuna mı öğrencilerimize hep doğru ve dürüst olun dedik ve öyle yetiştirdik.Yazık değil mi ? Belli ki dürüstler yarın hep aç kalacaklar,şimdi olduğu gibi ! Bu kadar tilkinin olduğu yerde nasıl yaşanılır ki,nasıl geçinilir ki,nasıl iş bulunulur ki ? Koray Aydın Bey ,bizzat kendisi görevinden istifa ederek beni Yüce Divana gönderin demişti. Şimdiki erg kuzgunlar gibi hemen yitik mal bulmuşçasına ,bir Bozkurtu ve onun nezdinde Milliyetçi Hareketi yok etmek için canhıraş bir biçimde Koray Bey'i oylarıyla Yüce Divan'a göndermişlerdi.


Delikanlıca ,yiğitçe hiçbir yerden yardım almadan Koray Aydın Bey ,onca hile hurdaya rağmen Yüce Divan'dan aklanarak çıkmıştı. Yüce Divan'da ona yardımcı olacak tek bir kişi dahi olmamıştır. Allah'ın izniyle yüzü ak tüm suçlamalardan kendini savunarak kurtulmuştur. Şimdi bunlar Yüce Divana gittiklerinde yüzde yüz ceza alacaklarını,tutuklanacaklarını tüm bu oy verenlerde ,yönetim erginin üst yönetimi de , bu olaya karışan bakanlar da çok iyi biliyorlar.Elbetteki mecliste Yüce Divana gitme yolunu bu cenah oylarıyla tıkayacaklardı ve de öyle yapıldı. Demek ki bunların hak ve adalet anlayışı bu ... Hani derlerdi ya ''Hak geldi batıl zail oldu.'' Şimdi tamamen bunun tersi oluyor zahir ... Biz gidersek Bilal'de gider tehdidi işe yaramıştır ... Mecliste böylelerinin oluşu esef verici . Bu yolsuzları desdekliyor oldun mu karada ölüm yok .Haksız da ,yolsuz da,katil de olsan hep haklısın. Eyy Türk Milleti aynaya bak ! Türk bu değil. Hak bu değil ! İslam bu değil !


Ben ATATÜRK 'e ,bu ülkenin kurtuluşu için,pkk mücadelesi için can verenlere çok acıyorum. Birileri bu ülkeyi bölsün ,diğerleri de soygun yapsınlar diye mi öldüler? Tüm bu kötü gidişata rağmen ,Türk İslam Ülküsü diyenler ,tüm vatan sevdalılarının bir araya gelememeleri , adam gibi yolsuza dur demeyi becerememeleri, tepkilerin cılız kalması bu ülke ve Milliyetperverler için büyük kayıp.