MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
 lparslan Türkeş'in memleketinde, Türkeş'in makamı için icazet almaya geldiğini söyleyen Oğan, bu icazeti alması halinde 1 milyon kişiyle Erciyes Kurultayını her sene yapacaklarını kaydetti.

MHP'nin zor günlerden geçtiğini belirten Oğan, konuşmasının devamında şunları kaydetti:
"Türk milliyetçilerinin siyasal hareketi MHP'dir. Oysa 1 Kasım seçimlerinden sonra MHP, Türk milliyetçilerinin siyasal partisi, Kürtçülük ideolojisini savunan, Kandil'in meclis şubesinin dahi gerisinde kalmıştır. Sayısal olarak MHP meclisin 4. partisidir. Bize diyorlar ki ne aceleniz vardı? 2018'de olağan kurultayı niye yapmıyorsunuz, neden beklemiyorsunuz? Ben de soruyorum,MHP'nin mecliste PKK'lıların gerisinde kalmasını nasıl hazmediyorsunuz? Bizim gücümüz bu değil, biz bugün iktidara talip bir partiyiz. Allah izin verirse biz bu değişimi gerçekleştireceğiz ve ondan sonra ülkücülerin artık iktidar yürüyüşünü başlatacağız.'' dedi.

Editör: TE Bilisim