Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu
Bursa Dr. Necla Yazıoğlu Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Özge Kahraman, atletizm 100 metre engellide Türkiye şampiyonu oldu.

Bursa Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Türkiye şampiyonu olan Dr. Necla Yazıoğlu Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Özge Kahraman’ı makamında kabul etti. Atilla Gülsar, ziyarete okul idarecileri ve Beden Eğitimi Öğretmeniyle birlikte Özge Kahraman’ı tebrik etti.

Atletizm 100 metre engellide Türkiye Şampiyonu olan Özge Kahraman, uzun atlama dalında da Türkiye dördüncüsü olarak çifte sevinç yaşadı. Her iki dalda da il ve bölge şampiyonalarında birinci olan Özge Kahraman, Kayseri ilinde yapılan okullar arası atletizm şampiyonasında 100 metre engelli dalında Bursa’ya Türkiye Şampiyonluğu kazandırdı. Özge Kahraman, "Çalışmalarımı sürdürüp, daha büyük başarılar elde etmek istiyorum." diye konuştu.

Bütün insanların sağlıklı yaşamaları için sporun en çok ihtiyaç duyulan araçlardan birisi olduğuna dikkat çeken Atilla Gülsar, “Spor yapan öğrencilerin derslerinde ve günlük hayatlarında daha başarılı olduklarını görüyoruz. Spor yapmanın gençlerde sorumluluk duygularının artmasına ve öfkenin kontrolüne katkı sağladığına inanıyorum. Her çocuğumuzun spor yapmasını arzu ediyorum. Başarılarından dolayı şampiyon öğrencimizi ve ona destek verenleri kutluyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim