Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 17 Aralık soruşturmasında Fatih Belediyesine yönelik 31 kişi hakkında hazırlanan iddianame mahkeme tarafından savcılığa iade edildi. Savcılık ise mahkemenin iade kararına itiraz etti.
Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede 31 şüpheli yer aldı. İddianamede şüpheliler hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 17 Aralık soruşturmasında ilk iddianame 14 Mart’tta tamamlanmıştı. Savcı Ekrem Aydıner tarafından hazırlanan iddianamede 31 şüpheli yer almıştı. Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’inde aralarında bulunduğu 100 isim hakkında ise takipsizlik kararı verilmişti.

İddianame üzerindeki incelemesini tamamlayan İstanbul 20. Ağır Ceza Mahkemesi iddianamenin iadesine karar verdi. İddianamede usulü eksiklikler olduğunu ifade eden mahkeme savcılıktan eksikliklerin giderilmesini istedi. Soruşturmayı yürüten savcı Ekrem Aydıner ise mahkemenin karar itiraz etti. İddianamesinde usul eksiklik olmadığını ifade eden Savcı Aydıner’in itirazı üst mahkemece değerlendirilecek.

KAYNAK: İHA

 


Editör: TE Bilisim