Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde sabah namazı öncesinde abdest almak için elektrikli şofbeni açan yaşlı kadın, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Eşini kurtarmak için kolundan tutan ve elektrik akımına kapılan koca ise kendisini son bir hamle ile akımdan kurtarırken, 50 yıllık hayat arkadaşını kurtaramadı.

Olay, sabaha karşı meydana geldi. İddiaya göre, Eşi Ziya Apaydın (76) ile birlikte sabah namazına kalkan Reyve Apaydın (68), abdest almak için elektrikli şofbeni açtı. Elektrik akımına kapılan yaşlı kadını eşi Ziya Apaydın kurtarmaya çalıştı. Eşinin kolundan tutarak kurtarmaya çalışan Ziya Apaydın da elektrik akımına kapıldı. Son bir hamle ile kendisini kurtaran yaşlı adam, eşini ise kurtaramadı. Olay yerinde hayatını kaybeden yaşlı kadının yakınları, eve gelerek aldıkları acı haber sonrasında göz yaşlarına boğuldu. Büyük üzüntü yaşayan yaşlı adam ise polisler tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Yaşanan üzücü olay sonrasında eve gelen polis evde inceleme yaptı. Sağlık ekipleri ise yaptıkları kontrolde yaşlı kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Savcı tarafından yapılan incelemenin ardından ise Reyve Apaydın'ın cenazesi, Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili tahkikatı sürdürüyor.

Editör: TE Bilisim