Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler
  AK Parti'li Aşlık dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamalar ortalığı karıştırdı. Aşlık'ın attığı twit, dün akşam Savcı Zekeriya Öz'ün 'Başıma birşey gelirse görev şehidi olacağım" şeklindeki sözlerini hatırlattı.
 
İzmir'de bir dönem belediyelere yönelik yaptığı operasyonlar çok konuşulan ve Nisan 2013'te tayin edildiği Samsun'daki lojmanında ölü bulunan bir dönemin Özel Yetkili Savcısı Murat Gök örneğini işaret eden Aşlık mesajında şunları yazdı :
 
"Savcı Öz; Savcı Murat Gök gibi kendi sonunu kendi hazırlayacak! Ne demiş atalarımız: Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste..."
 


SÜPER SAVCI GÖK
 
Savcı Gök İzmir'de görevden alınmadan önce; Güzelbahçe Belediyesi'ne Sarmaşık, Buca Belediyesi'ne Arıkovanı, Urla Belediyesi'ne Hortum, Alaçatı Belediyesi'ne Fare Kapanı ve Anafor gibi aralarında belediye başkanlarının da bulunduğu birçok kişinin tutuklanmasına yol açan operasyonları yönetmişti.
 
BAŞIMA GELECEK EN KÖTÜ ŞEY
 
Savcı Zekeriya Öz dün yaptığı açıklamasında tarafına tahsis edilen koruma aracının alındığını, başına bir şey gelmesi durumunda görev şehidi olacağını ve bundan şeref duyduğunu ifade etti.


Editör: TE Bilisim