Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..
Ankara’da lüks aracıyla kaza yapan sürücü olay yerinden kaçtı. Kazada ağır yaralanan arkadaşının yardımına ise çevredeki vatandaşlar yetişti.

Kaza, saat 04.00 sıralarında, Yenimahalle Gersan Sanayi Sitesi 2306 Sokak'ta meydana geldi. 34 GY 6969 plakalı lüks aracıyla sokakta aşırı hızlı seyreden kimliği belirsiz sürücü, aracıyla önce park halinde duran kamyona çarptı. Ardından seyir halindeki TIR’a çarpan otomobil, bir süre ilerledikten sonra durdu. Araçta bulunan sürücünün arkadaşı Mehmet Yıldız (23), kamyondaki demir korkuluğun kaportayı sıyırıp otomobilin ön camından içeri girmesi sonucu ağır yaralandı. Sürücü ise aracından inip olay yerinden kaçtı. Kazayı duyup olay yerine gelen vatandaşlar durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Yaralı Mehmet Yıldız, polis ve itfaiye ekiplerinin çabasıyla bulunduğu yerden çıkartılarak ambulansa bindirildi. Numune Hastanesi’ne kaldırılan Yıldız’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Ankara’daki bir petrol şirketine ait olduğu belirlenen otomobil adeta hurdaya döndü. Aracın içindeki ve demir korkuluktaki kan izleri dikkat çekti.

Kazaya karışan TIR’ın şoförü Gökhan Ertan, aracın çok hızlı seyrettiğini, sürücüsünün alkollü olduğunu, kazadan hemen sonra da otomobilden inerek kaçtığını söyledi. Görgü tanıkları da sürücünün kazadan hemen sonra olay yerinden kaçtığını ifade etti. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kaçan sürücüyü arama çalışmaları sürüyor.
Editör: TE Bilisim