Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
 MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Partimizin İl Başkanlarına aday olacak arkadaşlara yardımcı olun" talimatı verdiğini söyledi. 


Milliyetçi Hareket Partisinde, Genel Başkan değişikliği isteyen ve bir araya gelen genel başkan adayları tüzüğü değiştirerek seçimli kurultaya gitmek isterken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kurulya tarihi için Olağan Kurultay tarihi olan 18 Mart 2018'i işaret etti. Bursa'nın yerel gazetesi olan Yeni Dönem Gaztesi'nin sahibi Oğuzhan Kutlucan, aynı gazetenin Genel Müdürü İhbarim Öge ve gazetenin köşeyazarları MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye bir izayeret düzenlediler. Ziyarette yazarların sordukları soruları da cevaplayan Bahçeli, MHP içinde oluşan muhalif kanatın seslendirdiği olağanüstü kurutlay çağrılarının önünü kapattı. Bahçeli, kurultay tarihi olarak olaüan kurultay tarihi 18 Mart 2018'i gösterdi.

"GENEL BAŞKAN ADAYLARINA GÖREV VERDİM"

Genel başkan adayı olan isimlerle ilgili açıklamada bulunan Bahçeli, demokrasi ve hoşgörünün altını çizerek, “Bugüne kadar kongrelerde bana karşı aday olan 5 arkadaşımıza partide görev verdim. Aday arkadaşlarımız çalışmalarını yürütebilsinler diye il başkanlıklarına talimat gönderip, ‘gelen arkadaşları ağırlayın, yardımcı olun’ dedim. Bunu başka kim yapardı?” dedi. Parti içinde kurultay ve tüzük değişikliği yapan partililere karşı tavrını da velirten Bahçeli, parti içi disiplin ve siyasi ahlak kriterleine vurguda bulundu. Açıklamasında "Adabıyla yapılan hiçbir işe itirazımız olmaz" diyen Genel Başkan Bahçeli, "Delegelik müessesesinin bu şekilde ayaklar altına alınmasına hiçbir zaman izin vermeyeceğim" dedi.

"DEĞİŞİME GEREK YOK"

Parti içinde yeni bir pojenin var olup olmadığını soran gazetecilere medyadan yana dert yanan Bahçeli şunları söyledi: "Böyle bir girişime gerek yok. Yaptığımız işler ve söylemlerimiz zaten medyada yer bulmuyor ki. Tevevizyon izlediğimizde çok sayıda kelli felli adam, profesör, araştırmacı konuşmasına doğrudan "Türkiye'de muhalefet yok" dierek başlıyor. Böyle bir ortam zemininde geğişime gerek yok"

Editör: TE Bilisim