Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı? Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı?
Ankara İbn-i Sina Hastanesi karşısında iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.

Olay, öğle saatlerinde Altındağ ilçesi Kantarcılar Sokak’ta meydana geldi. İddialara göre iki grup sokak ortasında bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın ardından buradan ayrılan taraflardan biri, kısa süre sonra silahla geri döndü. Taraflar arasında ikinci kez kavga çıktı. Necmi A. isimli şahıs silah çekerken, diğer grup sopalarla zanlıya karşılık verdi. Yaşanan kavgada 1 kişi silahla, 2 kişi ise aldığı darbeler sonucu yaralandı. Kavgada Necmi A.’ya ait olduğu belirtilen otomobilde hasar oluştu.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Silahlı saldırgan ise buradan kaçtı. Kavgaya dahil olduğunu belirten Ali A., arkadaşları arasında sabah tartışma yaşandığı kavganın öğleden sonra da sürdüğünü belirtti. Ali A. şöyle devam etti: “Arifle yan yana yürüyorlardı. Baktım silahı çıkarınca ben sopayla kafasına vurdum, silah yere düştü. O da silahı aldı ateş etti, arkadaşım Arif vuruldu. Yaralıyı aldım hastaneye götürdük. Diğer ikisini arkadaşlar yakalamıştı zaten. Elinde silah olanı Altındağ Belediyesi tarafına doğru kovaladım. Necmi vurdu kaçtı.”

Olay Yeri İnceleme ekipleri silahlı kavganın yaşandığı sokakta inceleme yaptı. Ekipler, kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Editör: TE Bilisim