Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, çözüm süreci hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şuanda İmralı ile görüşmelere karşı çıkan MHP'nin de; MHP döneminde İmralı ile görüştüğünü söyleyen Bekir Bozdağ, ‘Şu anda MHP karşı çıkıyor ama DSP-MHP-ANAP koalisyonu döneminde de görüşmeler olduğunu herkes biliyor.’ şeklinde konuştu.

Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın

Türk Dünyası Belediyeler Birliği Belediye Başkanları Buluşması ve Değerlendirme Toplantısı'na katılan Bekir Bozdağ, buradaki konuşmasında önemli açıklamalarda bulundu. İmralı görüşmeleri ile ilgili açıklamalar yapan Bekir Bozdağ ‘Bizden önceki hükümetler döneminde de bazı devlet görevlilerinin İmralı ile görüşmeler yaptığını bütün Türkiye kamuoyu biliyor. Şu anda MHP karşı çıkıyor ama DSP-MHP-ANAP koalisyonu döneminde de görüşmeler olduğunu herkes biliyor. Bunu gündelik siyasetin konusu yapmak, gündelik siyasi rekabette ön almak için bunları konuşmak, değerlendirmek Türkiye'nin birliğine, kardeşliğine ve Türkiye'nin atmak istediği adımlara zarar vermekten başka sonuç doğurmaz. Sayın Kılıçdaroğlu'na da bir fayda sağlamaz' şeklinde konuştu.

Çözüm sürecinin hedefinin terörü sonlandırmak olduğunu belirten Bekir Bozdağ,  ‘Bugüne kadar Türkiye'nin başına terörü bela edenler, terörden nemalanan kesimler, çevreler terörün devam etmesi için uğraştılar. Bundan sonra da uğraşacaklardır. Biz Türkiye olarak bu işi bitirmek için uğraştığımıza göre başkaları, bundan beslenen yapılar da elbette bu işi bitirmemek için kendilerince bir şey yapacaklardır' dedi.

MHP'DEN BEKİR BOZDAĞ'A CEVAP GECİKMEDİ

Editör: TE Bilisim