Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
Spor Toto Süper Lig’de ilk yarıyı liderin 3 puan gerisinde ikinci sırada tamamlayan Beşiktaş, kamp için Antalya’ya gitti. Morallerinin iyi olduğunu söyleyen futbolcular, ikinci yarıda daha iyi bir performans göstereceklerini belirtti.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da yapacak Beşiktaş futbol takımı, Sabiha Gökçen Havalimanı’na geldi. Güvenlik kontrollerinden geçen futbolcular, basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

Bugün itibariyle çalışmalara başladıklarını söyleyen kaptan İbrahim Toraman, “İyi bir tatil dönemi geçirdik. Artık çalışma zamanı. En iyi şekilde bu Antalya kampını geçirip, eksikliklerimizi giderip, kendimizi takım olarak daha üst seviyeye çekip ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Uğur Boral da, “Yine bir kamp dönemi. İlk yarıda çok iyi hazırlanmıştık. Şimdi ikinci yarıya da çok iyi hazırlanacağız inşallah. Keyfimiz yerinde, ilk yarıyı iyi bir yerde bitirdiğimizi düşünüyoruz. Antalya kampı daha önce bize iyi gelmişti. Herkes çok iyi çalışacak, ikinci yarıda ilk yarıdakinden çok daha iyi, az hata yapan, coşkulu bir Beşiktaş izlettireceğiz.” İfadelerini kullandı.


Editör: TE Bilisim