Microsoft'un kurucusu ve dünyanın en zenginleri listesinin üst sıralarında yer alan Küreselci Bill Gates'in son haftalarda Türkiye'de tatil yapması ABD basınının da gündeminde. ABD Merkezli NY Post söz konusu tatili değerlendirerek, "Bill Gates, Türkiye'de arsa bakıyor" iddiasını gündeme taşıdı.

Bill Gates Türkiye'de çiftlik kuracak iddiası!

Dünya nüfusu hakkında istatistiki veriler tespit ve tavsiyeler! Dünya nüfusu hakkında istatistiki veriler tespit ve tavsiyeler!

HACI GATES’İN TÜRKİYE İLGİSİ!

Dünyaca ünlü milyarder Amazon’un kurucusu Jeff Bezos’un da aralarında olduğu yakın arkadaşlarıyla Ege ve Akdeniz kıyılarında doğum gününü kutlayan ve lüks teknede tatil yapan Gates’in Türkiye’den arsa almak istediğinin belirtildiği haberde, "eski eşiyle birlikte yönettiği 50 milyar dolarlık hayır kurumu Bill & Melinda Gates Vakfı için Türkiye'de büyük, sürdürülebilir çiftlik yapmak istiyor" ifadelerine yer verildi. Küreselci Gates, 2005 yılında da Marmaris'te Meryemana Evi'ne gelmiş ve ilk kez ‘hacı’ olmuştu. Geçtiğimiz günlerde tekrar İzmir’e gelerek ikinci defa ‘hacı’ oldu.

YENİ PANDEMİ OLABİLİR DEMİŞTİ!

Bill Gates, dünyanın bir sonraki pandemiye hazır olmadığını öne sürerek yeni pandemiler olabileceğine işaret etmişti. Bill Gates'in bu iddiası,  'pandemide Bill Gates'in parmağı var' yorumlarını da beraberinde getirmişti.   'Salgın hazırlıklarına gösterilen ilginin beklediğimden daha düşük olmasından biraz endişeliyim' diyen Gates, dünyanın bir sonraki pandemiye hazır hale gelmesi için 100 günde aşı üretme, diğer 100 günde ise bunu milyarlarca insana sunabilme kapasitesine ulaşması gerektiğini öne sürmüştü.

ROTSCHİLD VE ROCKEFELLER AİLELERİNİN DİYARBAKIR ZİYARETLERİ

Dünyanın en zengin ve en karanlık aileleri arasında gösterilen Rotschild ve Rockefeller ailelerinin 3. kuşak temsilcileri ise son zamanlarda Diyarbakır’a ilgi gösteriyor. BM yetkilileri ve büyükelçilerin de yer aldığı pek çok isim, Diyarbakır’ın Çınar ilçesindeki Zerzevan Kalesi’nin altındaki gizli Mithras Tapınağı’nı görmek için kente geliyor.

Editör: TE Bilisim