Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Adana Özel Burç Üçgül Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri ‘Avrupa’yı gezdi. Farklı kültür ve yaşamları yerinde inceleyip, onları tanımak amacıyla düzenlenen geziye katılan öğrenciler, Viyana, Prag, Bratislava ve Venedik gibi Avrupa kentlerini gezdi.

Özel Burç Üçgül Anadolu ve Fen Lisesi İngilizce Öğretmeni Aybike Derinalp gözetiminde gerçekleştirilen geziye; Bengisu Vural, Semiha Öge, Tuğba Coşkun, Ahsen Elif Kavlak ve Elif Elibal adlı öğrenciler katıldı. Avrupa’nın önde gelen kentlerinde bir dizi ziyaretlerde bulunan öğrenciler, burada farklı kültür ve yaşamları da inceleme fırsatı buldu.

Başta Viyana olmak üzere Venedik, Prag Bratislava ve Budapeşte gibi kentleri gezen öğrenciler, söz konusu kentlerin tarihi dokusunu da yakından inceledi. Avrupa gezisini değerlendiren Aybike Derinalp, “Oldukça verimli bir gezi oldu. Öğrencilerimiz bir yandan farklı kültür ve yaşamları tanırken, unutulmayacak anlar da yaşadı. Uzun ama bir o kadar da zevkli bir gezi gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum.” dedi.

Burç Okulları Genel Müdürü Sultan Sözeri, Adana il merkezi ve ilçelerindeki ilkokul, ortaokul ve liselerindeki tüm öğrencilerin eğitimlerini dört duvar arasında sınırlamadıklarını belirterek, ''Tüm okullarımızın zaman zaman düzenledikleri bu gezilerde öğrencilerimizin ufku açılıyor. Üçgül Lisemizi de bu tür etkinlikleri nedeniyle kutluyor ve devamını diliyorum.'' diye konuştu.

Editör: TE Bilisim