Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
Bursaspor, alt yapıdan yetişen genç oyuncuları Okan Deniz ve Berat Satılmış'ın sözleşmesini 5 yıl daha uzattı.

Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine, genç oyuncuların yanı sıra Bursaspor Basın Sözcüsü Selçuk Eren, Altyapıdan Sorumlu Yönetici Necmettin Kocaman, Genel Sekreter İlhan Uslu, Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ve İdari Asbaşkan İsmet Demirel katıldı.

OKAN: İNŞALLAH ŞAMPİYONLUK YAŞARIM

Sözleşmesinin uzaması nedeniyle yaşadığı mutluluğu dile getiren golcü oyuncu Okan Deniz, "Bursa’da doğup büyüdüğümüz için Bursaspor taraftarıyız. Hiçbir zorluk çıkarmadan imzayı attık. Bursaspor’da uzun yıllar forma giymek istiyorum. Bursaspor, her şeyi hak ediyor. İnşallah bir şampiyonluk daha görürüz ve o kadronun içinde yer alırız." dedi.

Okan, daha önce basında yer alan maaşlarının az olduğu yönünde çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine, "Yaz döneminde bir iki ay öyle boşluk oldu. Ama o haberden çok rahatsız oldum. Kulübüm zaten iyileştirme yapacaktı. Şuanda yapıldı iyileştirme. Herhangi bir sorun yok." diye cevap verdi.

Genç oyuncu Berat Satılmış ise, “Uzun sene bu forma altında mücadele etmeyi istiyorum. Çok çalışıp formanın hakkını vereceğim." dedi.

KAMAT: GENÇ OYUNCULARIN SÖZLEŞMELERİNDE İYİLEŞTİRME YAPILACAK"

Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, alt yapıdan yetişen futbolcuları olabildiğinde değerlendirmek istediklerini söylerken, Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ise, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Altyapımızın ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz. Elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Kendilerine bundan sonraki Bursaspor forması altında uzun seneler hizmet etmelerini istiyorum. İnşallah mahcup etmezler. Bursaspor’un önemli alt yapı oyuncularını bu süreçte görmek isteriz. Altyapımızdan Tahacan Velioğlu, Sercan Şen, Furkan Soyalp ve Ozan Tufan ile de yarın ücretlerinde iyileştirme gerçekleştiriyoruz ve resmi imzaları da önümüzdeki günlerde atacağız,"

Altyapıdan Sorumlu Yönetici Necmettin Kocaman da dünya çapında oyuncular çıkartmaya devam edeceklerinin altını çizdi.
Editör: TE Bilisim