Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..

CHP genel merkezine mescit açılması kamu oyuna yansıdı. Huylu huyundan vazgeçer mi?CHP yıllar önce Müslüman Türk milletinin Müslümanlığı ile barışmış,Türk milli kimliğini özümsemiş,samimi tanışmış olsaydı Türkiye şimdi süper güç olurdu.
Atatürk'ün partisi olmaya devam etseydi bu kara günlere kahrolup yaşayıp görmezdik.Atatürk kabrinden kalksa kovacağı, Atatürk istismarı yıllarca rozet yakalarında komünist ideolojiyi savunanlara maske olmuştur.

Uzunca bir dönem laiklik adı altında cuntacılarla birlikte din düşmanlığını irtica diye takdim etmiş Müslüman mütedeyyin insanı canından bezdirmiştir.Ne derse desin siyasi sicili bozuk ve asla bir türlü ıslah olmamıştır.

CHP bu milletin dini ve milli değerleri ile barışmayı bir türlü başaramayan, jakoben elitlerin dayatmalarının karargahı olmuştur.
CHP yıllarca RP,FP ve AKP değirmenine su taşımış,AKP den çok o siyasi anlayışa ivme vermiş, dolaylı veya direkt destek vermiştir.
İstanbul dahil büyük şehirlerde imar rantı koalisyonunda imar komisyonu kararları oy birliği ile alınarak, bir taraf mücahitlikten, bir taraf sosyal demokratlıktan mütaahitliğe terfi etmiştir.

Bugün kader CHP'yi AKP ve PKK ile yılların "halklara özgürlük" ırkçı komünist dilini,bir kez daha açılım ve Kürtçülük dili haline getirmiştir.Sahi CHP,PKK ve AKP güney doğu konusunda Öcalan'la aynı dili kullanmıyor mu?

Ama CHPnin basın ve benzeri kesimlerde, hala içki masalarında ayarı kaçıran, destekçisi jakoben elitleri var.AKP nin bol iş adamı medya yandaşları var.PKK kanlı küresel destekçileri var. Türk milletinin teslim alınamayan son kalesi MHP tek başına ihanete karşı duruyor.
CHP yıllarca bu milletin dini ve milli kimliği ile kavga yaptı bir türlü barışamadı.AKP Türk milli kimliğine operasyon yaparken CHP den hep dolaylı destek görmüştür.
CHP şeflik yıllarında bir taraftan Kuran öğrenmeyi yasaklayarak,bir taraftan Türk evlatlarını boraltan köprüsünde esaretten kaçan Türk'leri Rus'lara teslim edip kurşunlatıp öldürtmüştür.

CHP bu olaylarla Müslüman Türk milletinin ahını almıştır.Sahi soruyorum Alman,İngiliz,Fransız veya Rus kadar CHP Türk olabilir mi?
AKP işte CHP'nin tedavi edilmez, dini ve milli kimlik düşmanlığı sayesinde gelişip büyümüştür.AKP siyasi hayatı boyunca CHP yöneticilerine ve temsilcilerine minnettar(!) kalacaktır. Dün CHP'nin dini ve kimlik kavgasını AKP,CHP ve PKK kol kola yapıyor.Türkmenlere sağır, kör ve dilsiz AKP sınırları herkese açarken mazlum Türkmeneli eli Türkmenine kapatmıştır. AKP ve ortakları suç üstü yakalanmıştır.

Artık çok geç CHP ağzı ile kuş tutsa bu mescit açma din istismarı ve seçim için tribünlere oynamak olarak yorumlanacaktır.Bu seferde mescide kim gidiyor tartışması ile kurultay için tartışma malzemesi ortaya çıkmaz mı?
Editör: TE Bilisim