YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
 MHP Lideri Bahçeli , teşkilatlara gönderdiği genelgede, siyasi iklim şartlarındaki bozulmanın, Türkiye'yi daha da zora sokacak dinamikleri hızla harekete geçirdiğini belirtti. Türkiye'nin ismi konmamış, itiraf edilmemiş çok boyutlu kriz girdabına çekildiğini savunan MHP Lideri Bahçeli , “Türk siyasetindeki dalgalanma gerçeği, siyasi partileri kapsamına alan bulanma ve kanama hali aslında hariç kaynaklı bir proje ve planlamanın devrede olduğuna işaret etmektedir.” değerlendirmesinde bulundu.

GENİŞ BİR KOALİSYON VAR

Bahçeli, şunları kaydetti: “MHP'yi gözden ve güçten düşürmek için yoğun bir gayret ve çaba vardır. Milliyetçi Hareket Partisi MHP'yi suni tartışmaların içine çekerek kaleyi samimi çökertme arzusu taşıyan, tarafları siyasetten ekonomiye, iş aleminden okyanus ötesine kadar uzanan geniş bir koalisyon faaliyettedir. Amaç, Türk milletinin uygarlık yürüyüşünü kösteklemektedir. Amaç, bir türlü başarılamayan, bir türlü ulaşılamayan kanlı kardeş kavgasını tutuşturmaktadır.” 

MHP'ye kumpası herkese anlatın

MHP'de Genel Merkez, muhaliflere karşı hamlelerine devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi MHP lideri MHP Lideri Bahçeli 'nin, muhaliflerin belirlediği 15 Mayıs tarihinde memleketi Adana'da mesajlar vermeyi planlandığı açıklandı. Muhalifler 15 Mayıs'ta kongreyi toplayacaklarını belirtirken Genel Merkez, kongre toplansa dahi hukuki açıdan bir geçerliliği olmayacağını vurguluyor. Yargı sürecini bekleyen parti yönetimi, kendilerine çağrı giden delegeleri bir tek telefonla aradı, muhaliflere prim verilmemesi konusunda uyardı. Teşkilatlara, olağan kurultay sürecinin devam ettiği, lüzumlu çalışmaları yapmaları gerektiği vurgulanarak, bulundukları vilayet ve ilçelerde parti tabanına Milliyetçi Hareket Partisi MHP'ye kurulan oyunun anlatılması istendi. İl ve ilçe başkanlıklarından partinin ilkelerine aykırı davranışları tespit edildiğinde Genel Merkez'e bildirmeleri talimatı verildi. İnceleme Kurulu parti tüzüğünün disiplin hükümlerini ihlal eden davranışları Disiplin Kurulu'na sevkedecek.
Editör: TE Bilisim